Behöver du hjälp med ditt företag eller din affärsidé?

NyföretagarCentrum stödjer dig med att förverkliga dina drömmar och erbjuder även hjälp till redan etablerade företag.

Oavsett om du behöver stöd med att utveckla din affärsidé, i uppstartsfasen eller när du redan driver ett företag, så finns vi här för att hjälpa dig.

Besök NyföretagarCentrum Ludvika – Smedjebacken för kostnadsfri och konfidentiell rådgivning från våra experter.

Vår kvalificerade rådgivare samt verksamhetsledare är Jeanet van Dam som själv är entreprenör med många års erfarenhet. Med hennes omfattande kunskap är vi övertygade om att kunna skapa rätt förutsättningarna för att du ska lyckas med din företagsidé. Vi ser fram emot ditt engagemang och din vilja att investera tid under uppstartsprocessen.

Så här går det till

Hör av dig till oss.

Funderar du på att starta eget? Det glädja oss på NyförtagarCentrum Ludvika- Smedjebacken och vi är här för att vägleda dig i hela processen framåt och därmed ökar möjligheter till att driva ett hållbart företag.

Alla rådgivningar är kostnadsfria tack vare våra samarbetspartners. Hittar du ingen passande tid i vårt bokningssystem så är du välkommen att höra av dig via e-post, sms eller telefon.
Mejla oss

När vi ses

Vid vårt första möte få du gärna berätta om dina planer, var du befinner dig i processen, vad du behöver hjälp med och vilka arbets- och livserfarenheter du har. Din rådgivare kommer att göra en översiktlig kartläggning baserad på den information du ger och ge dig råd om din affärsidé och vi lägger upp en plan på vart du ska börja.

Efter vårt första möte är det helt upp till dig om du vill fortsätta enligt vår plan eller känner dig tillräckligt rustat för att gå vidare på egen hand.

.
Mall affärsplan

Om du redan driver ett företag.

Om du redan driver ett företag kan vi bistå dig med de frågor som kan uppstå. Vi kan ansluta dig till andra aktörer inom vårt nätverk eller vara tillgängliga för dig om du vill diskutera med en erfaren rådgivare som själv är företagare. Allt som diskuteras förblir konfidentiellt, det kan lita på!

Hör gärna av dig till oss så bokar vi in en tid som passar dig. Har du svårt att komma ifrån ditt företag så kommer vår rådgivare gärna ut till ditt företag. Även för dig som redan driver ett företag är rådgivningen kostnadsfri.
Ring 079 339 34 02

Vanliga frågor om rådgivning

Ja! Rådgivning hos NyföretagarCentrum är helt kostnadsfri.

Vår rådgivning är konfidentiell vilket innebär att den rådgivare du går till får inte tala om för någon att du varit hos oss eller vad din affärsidé handlar om. Den dag du registrerar ditt företag så kommer det att bli offentliga uppgifter.

Det går inte att boka rådgivning via NyföretagarCentrum Sveriges telefonnummer. Om du vill boka rådgivning kan du göra det online på ditt lokala NyföretagarCentrums hemsida. Du kan hitta ditt lokala NyföretagarCentrum här

Även när man tar över ett familjeföretag eller om man köper ett företag så är man ju ny som företagare och är självklart välkommen till oss för hjälp.

Nej, NyföretagarCentrum är inte en del av Arbetsförmedlingen eller annan myndighet.