Boka kostnadsfri rådgivning hos oss.

Den enskilda rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Antalet sessioner kan variera beroende på din process. Rådgivningen fokuserar på din affärsidé och på dig som företagare. Vi bedömer om din idé är hållbar eller om den behöver utvecklas. Dessutom behandlar vi ämnen som budget, marknadsföring samt dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi erbjuder även tips och vägledning om var du kan få ytterligare hjälp inom vårt nätverk. Observera att all rådgivning måste bokas i förväg. För att underlätta har vi en interaktiv affärsplan som är kostnadsfri att använda.

Så här går det till

Boka rådgivning

Boka din rådgivning i god tid. Ibland kan det finnas ont om tider nära inpå. Så försök vara ute i god tid.
Boka rådgivning

Börja skriva din affärsplan

För att kunna ge dig så goda råd som möjligt är det viktigt att du har arbetat så mycket som går på din affärsplan innan ditt möte. Har du ännu inte börjat skriva på en affärsplan kan du följa länken nedan.
Till affärsplanen

Förbered underlag och skriv ner frågor

Fundera på om det är några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller om du har något annat underlag som är bra för rådgivaren att se.

Vanliga frågor om rådgivning

Ja! Rådgivning hos NyföretagarCentrum är helt kostnadsfri.

Vår rådgivning är konfidentiell vilket innebär att den rådgivare du går till får inte tala om för någon att du varit hos oss eller vad din affärsidé handlar om. Den dag du registrerar ditt företag så kommer det att bli offentliga uppgifter.

Även när man tar över ett familjeföretag eller om man köper ett företag så är man ju ny som företagare och är självklart välkommen till oss för hjälp.