Årets nyföretagare 2024

NyföretagarCentrum har erkänt MJJ IT AB:s framgångar och tilldelat dem utmärkelsen Årets Nyföretagare 2024 i kategorin Tjänste. 

Motiveringen lyder: 

”MJJ IT AB har på kort tid byggt upp en verksamhet som växt snabbt och samtidigt varit lönsam. Bolaget har också kunnat anställa flera personer. Med stor drivkraft och starkt kundfokus väntar en stark tillväxt kommande år, och de är därmed ett gott föredöme som nyföretagare.”

MJJ IT AB, även känt som Gibon Jönköping, är ett dynamiskt och innovativt företag som specialiserar sig på IT- och kopieringstjänster samt relaterade produkter. 

Företaget grundades av Jens Williamsson och Martin Arvidsson, som med hjälp av NyföretagarCentrum utvecklade en solid affärsplan och budget för att förverkliga sin affärsidé.

Beläget på Ryhovsgatan 5 i Jönköping, erbjuder MJJ IT AB skräddarsydda lösningar för små och medelstora företag, med fokus på att skapa effektiva och digitala arbetsmiljöer. Företaget är en del av en entreprenörsdriven företagsgrupp som prioriterar kundnöjdhet och innovation.

Under sitt andra verksamhetsår har MJJ IT AB visat imponerande tillväxt och lönsamhet. Företaget förväntar sig att både omsättning och vinst kommer att öka under 2024, med målet att nå en omsättning på 20 miljoner kronor samtidigt som de bibehåller en stark vinstmarginal. 

Deras framgång har också möjliggjort anställning av flera nya medarbetare, vilket ytterligare stärker deras kapacitet att leverera högkvalitativa tjänster.

För mer information:

Gibon Jönköping / MJJ IT AB:

Jens Williamsson

VD

jens.williamsson@gibon.se

 0701-44 26 35

NyföretagarCentrum:

Anna Bjarnle

Verksamhetsansvarig

Mail: anna.bjarnle@nyforetagarcentrum.se

Mobil: 0707-33 82 02