Välkommen till NyföretagarCentrum Hjo

Hur går en rådgivning till?

Boka rådgivning

Boka din rådgivning i god tid. Ibland kan det finnas ont om tider nära inpå. Så det är alltid bra att boka med god marginal.
Boka rådgivning

Du tjänar på att förbereda dig

Innan du kommer på rådgivningen är det bra om du har förberett dig.
Grundläggande inför enskild rådgivning är, att du ska koncentrera Dig på Din projektidé, på Din produkt och på Din tänkta marknad.
För att kunna ge dig så goda råd som möjligt kan du om du vill börja arbeta på din affärsplan innan ditt möte. Du kan följa länken nedan för att komma till en mall för affärsplan
Till affärsplanen

Förbered underlag och skriv ner frågor

Fundera på om det är några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller om du har något annat underlag som är bra för rådgivaren att se.

Nyheter

Vi är verksamma på NyföretagarCentrum Hjo

Om oss

NyföretagarCentrum ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.

När du har varit på rådgivning hos oss kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, både med finansiella medel och med personlig expertis och engagemang.

Har du en företagsidé  – hör av dig till oss redan idag!

Kontakta oss

NyföretagarCentrum Hjo

Telefon:  070-524 93 73

E-post: hjo@nyforetagarcentrum.se

Adress: NyföretagarCentrum Hjo

co/ Hjo Kommun, Torggatan 2

NyföretagarCentrum Hjo

Torggatan 2

544 30 Hjo

https://www.nyforetagarcentrum.se/hjo/