Våra samarbetspartners

Filipstads Elbyrå AB

Vi gör allt inom el och mekaniska arbeten, programmering av robotar och styrsystem, och Cad konstruktion både mekaniska och elektriska CAD konstruktioner.

kontaktperson:Mattias Ludwig
m:elinfo@filipstadselbyra.se
FöretagsHandelsbankennamn

Välkommen till företagarnas bank Vi erbjuder allt från bastjänster till skräddarsydda lösningar. Allt utifrån ditt företags behov.

FöretagsSwedbanknamn
Robust AB

På Robust Ståldörrar AB har vi tillverkat dörrar i över 50 år. Vår specialitet ligger tveklöst inom säkerhet där vi erbjuder trygga säkerhetsdörrar för lägenheter samt stabila branddörrar för bostäder, industri och offentliga miljöer. Fabriken i värmländska Nykroppa är idag en högmodern anläggning med resurser för tillverkning av de flesta dörrtyper

m:offert@robust.se
WMT konsult ab

Värmlands Maskin o Transportkonsult AB är ett åkeri med entreprenad- och transportuppdrag över hela Sverige samt delar av Norden. Med 35 år i entreprenad- och åkeribranschen är vi ditt självklara val för kvalitet.

m:info@wmtkonsult.se
Värmlands revision

Redovisningsbyrån nära dig Vart du än befinner dig, stort som smått, traditionellt eller digitalt, så har vi de bästa experterna till din hjälp.

kontaktperson:Helge Ryen
m:info@revab.se
Orkla

Orkla Confectionery & Snacks Sverige gör livets små stunder större, med älskade och starka varumärken inom kex, snacks och konfektyr

Bad & Värme

Vi utför allt inom VVS såsom installation , service och reparation av värme, vatten, bad, toalett, kök och tvättstuga.

kontaktperson:Patrik Bergvall
m:filipstad@bad-varme.se
K Persson Redovisning

Enklast kan ni få bra deklarationshjälp hos K Persson Redovisning

kontaktperson:Berga Zackrisbo
M Degerstedt Bygg AB

M Degerstedt Bygg AB Startades 2006 och hade första året 3 anställda. Idag är vi 19 anställda och utför det mesta inom bygg. Vi har ramavtal med Filipstads kommun och utför även mycket arbeten åt de flesta Försäkringsbolagen.

kontaktperson:Mattias Degerstedt
m:mdsbygg1@gmail.com
RICAB

Rail & Infrastructure Consulting AB Vi sätter kunden i fokus för att kunna leverera det som efterfrågas till rätt tid, kostnad och kvalité, gärna med ett mervärde.

kontaktperson:Bjarne Danielsson
m:info@ricab.se
TEWAB

Ditt transport och anläggningsföretag vi hyr även ut grävmaskiner och lastbilar med professonella förare

kontaktperson:Bejarne Danielsson
m:info@tewab.se
AB Karl Hedin

Allt du behöver för bygg i stort och smått

kontaktperson:Frantz Abrahmsen
m:https://www.abkarlhedin.se/
Sparbanks­stiftelsen Alfa

Vi var en sparbank, vi blev en sparbanksstiftelse. Idag är vi en stor och engagerad ägare i Swedbank som driver sparbanksidéns tankar om sparande, långsiktighet, lokal förankring. Och att delar av vinsten ska göra nytta där den uppstått.