Välkommen på vår Starta & driva eget – kurs våren 2024 – start 29 april

Häng med på Nyföretagarcentrum Västra Värmlands Starta och driva eget-kurs för dig i Arvika, Eda och Årjäng. Kursen är kostnadsfri och genomförs under totalt fem kvällsträffar, fyra kursträffar 18:30-20:30, samt en avslutning/alumni-träff 17-20:30! Vi varierar veckodag för att ingen ska drabbas av krock med andra aktiviteter varje gång, och det går bra att hoppa med i kursen även om du har missat kursstarten. Datumen är följande, måndag 29 april, tisdag 7 maj, onsdag 15 maj, torsdag 23 maj och sista tillfället är fredag 31 maj då det blir nätverksträff tillsammans med våra alumniföretag! Samtliga tillfällen ses vi på plats på Arvika näringslivscentrum.

Anmäl dig direkt här på webben, välj ”Boka rådgivning eller kurs” och välj ”Starta eget kurser” och sen bokar du in dig på det första tillfället den 29 april. Om du vill anmäla dig till kursen när vi redan är igång så bokar du in dig på det kurstillfälle du kommer till. Du kan också e-posta till arvika@nyforetagarcentrum.se eller ring/skicka SMS till 0760 211 292, så hjälper jag till med anmälan.