Seminarier & Aktiviteter

Under året arrangerar vi löpande vår starta-eget-kurs Steget till Eget och andra informations- och nätverksträffarDessa gruppträffar har som mål att du som nyföretagare ska få kunskap om företagande. Tillsammans med den enskilda rådgivningen där vi jobbar med just din affärsidé och affärsplan får du mycket av den kunskap vi vet att du behöver inför din företagsstart och för att du ska kunna starta ett livskraftigt företag.

Datum för vår starta-eget-kurs Steget till Eget och andra informations- och nätverksträffar publiceras fortlöpande i vårt kalendarium där du också hittar mer information om träffarna. Vissa av träffarna kan du också läsa mer om här på hemsidan i undermenyerna till denna sida (se ovan i menyn). Föranmälan gör Du via Boka rådgivning.

Steget till Eget – starta-eget-kurs

Vår populära och kostnadsfria starta-eget-kurs Steget till Eget innefattar sex steg och vi rekommenderar att du går på samtliga då detta kommer att ge dig mycket av den information som vi på NyföretagarCentrum vet att du som ny företagare har nytta av att känna till i din företagarroll. Dessutom har du naturligtvis möjlighet att ställa frågor och du kan även utöka ditt nätverk!

Förutom en rådgivare från NyföretagarCentrum träffar du en eller flera av våra samarbetspartners som håller i föredraget för kvällen. Under kvällen har du möjlighet att ställa frågor och dessutom får du en utmärkt möjlighet att utöka ditt nätverk!

Träffarna arrangeras löpande och du hittar datum, tid och plats i vårt kalendarium här på hemsidan.
Klicka här

Informationsträffar med Skatteverket

Är du nyfiken på att starta företag? Eller har du nyss startat och känner att du behöver mer information om skatteregler, avdrag, moms och annat? Då är dessa informationsträffar något för dig!
Klicka här

Marknadsföring på Sociala Medier

Att marknadsföra sig på sociala media är ett bra sätt att nå ut till sina målgrupper. För att lyckas krävs dock kunskap om hur det fungerar och en strategi och plan för var, hur och när du ska synas. Detta lär du dig mer om i vår utbildning.
Klicka här

Ung & Eget

Våra nätverksträffar på temat Ung & Eget vänder sig till dig som är 18 -35 år och som står inför att starta eget eller som redan driver eget företag i någon av våra fyra kommuner inom Västra Östergötland. På våra nätverksträffar träffar du andra unga företagare som alla är intresserade av att få inspiration, utbyta erfarenheter och att nätverka.
Klicka här