Finalisterna i Årets unga företagare till Umeågalan är utsedda

NyföretagarCentrum i Umeå är stolta medarrangörer till priskategorin Årets unga företagare på Umeågalan. Fredagen den 19 januari utsågs finalisterna vid ett event på P5. Finalisterna i Årets unga företagare är:

Yahya Alahmad, FS Städ
Med drivkraft att genom sitt entreprenörskap hjälpa fler att inkluderas i samhället, skapar entreprenören en positiv utveckling för branschen och för Umeå. Företagaren är en förebild och har en stor yrkesstolthet som utmärker entreprenörsresan samt förmågan att ta hjälp av andra. Vi tror starkt på hans potential! Genom sitt mod, sina ambitioner och sitt outtröttliga engagemang har Yahya Alahmad alla möjligheter i sina händer.

Tina Jonsson, ASM Event
Genom sin imponerande försäljning har hon snabbt etablerat sig. En av nyckelfaktorerna till framgången är företagarens förmåga att skapa nöjda kunder. Med kundens behov i fokus och genom att leverera enastående service har hon skapat en lojal kundkrets. Med en osviklig energi tar hon nu nästa steg och utökar sin verksamhet i Umeå. Det finns helt enkelt inga hinder för hur långt hon kan gå.

Axel Ljudén och Albin Nyström, Ecotype
Axel och Albin har visat exceptionell förmåga att förverkliga sin vision med företaget Ecotype. Genom ett starkt tillväxtfokus och att kontinuerligt sträva efter att erbjuda innovativa lösningar, bidrar Ecotype till att förnya skogsbranschen. De är förebilder för andra som vill följa sina drömmar och starta egna företag redan under studietiden. Med ett fortsatt växande team ser vi potential för att skapa en lönsam verksamhet som främjar Umeås näringsliv.

Läs mer om alla finalister och motiveringar här.