Möt företaget – Drakstadens Trafikskola

Vi är stolta att få dela med oss av Selina från Drakstadens Trafikskola och hennes resa med NyföretagarCentrum Mitt!

Berätta lite kort om din verksamhet och företagsidé.
Hej! Jag heter Selina, kommer från Afghanistan och har alltid haft en dröm om att driva eget företag. Efter att ha arbetat som anställd på en trafikskola insåg jag att jag ville skapa något eget, med stort engagemang och hjärta. Drakstadens Trafikskola är nu min plattform där jag hjälper andra att ta körkort – ett viktigt verktyg för många som söker jobb, eftersom körkort ofta är ett krav i många yrken. Med stort engagemang och hjärta vill jag erbjuda en flexibel affärsmodell som inkluderar möjligheten att skriva teoriprovet på andra språk än svenska. För dem som inte behärskar språket har jag köpt in körkortsteori på flera olika språk, vilket gör att min verksamhet riktar sig till alla, oavsett bakgrund. Jag är här för att stödja och guida mina elever genom deras körkortsresa med hög kvalitet och personlig service.

Du har ju fått kostnadsfri rådgivning av Gunilla Österholm som är rådgivare på NyföretagarCentrum. Hur har det varit till nytta för dig?
Jag fick tips om NyföretagarCentrum Mitt genom en vän och bokade en tid via deras hemsida – det var både enkelt och kostnadsfritt. När jag presenterade min affärsidé fick jag omfattande hjälp med budget och affärsplan.
Gunilla Österholm har varit en fantastisk rådgivare som gav mig värdefulla insikter och stöd. Dessutom har Gunilla varit avgörande för att hitta rätt lokal och lösa andra praktiska utmaningar. Jag har alltid känt mig trygg och stöttad genom hela processen.

Kan du ge ett tips till den som är i startgroparna med att starta sitt företag?
Mitt bästa tips är att inte tveka – boka en tid med NyföretagarCentrum Mitt så snart du kan! Deras kostnadsfria rådgivning är ovärderlig, speciellt när det gäller att navigera genom alla detaljer med banker och myndigheter. Gunilla och hela teamet är där för att stötta dig, så ta chansen att få deras hjälp och vägledning tidigt i processen.

Vill du nå Selina och ta del av hennes tjänster, mejla eller besök hennes sida

info@drakstadenstrafikskola.com

www.drakstadenstrafikskola.com/