Våra samarbetspartners

Sparbanken Alingsås

För oss är du som företagare en viktig kraft som skapar utveckling och viktiga jobb i Lerum. Går det bra för dig och ditt företag går det också bra för vårt samhälle. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra!

Kontaktperson:Gustav Jönsson
MAIL:gustav.jonsson@sparbankenalingsas.se
Solkatten

Hej och välkommen till köpcentrumet Solkatten som ligger i centrala Lerum Här kan du välja att strosa runt i våra butiker och besöka någon av våra härliga restauranger eller caféer. Välkommen till oss på Solkatten!

MAIL:info@solkatten.nu
Lerums Kommun

I Lerums kommun ska det vara enkelt att driva företag: kommunen ska verka för smidig service och snabba processer. Detta görs genom att: Tillse att kommunens beslut i relevanta frågor innehåller en analys om hur det påverkar näringslivet. Arbeta systematiskt med att förenkla processer ur ett näringslivsperspektiv.

Kontaktperson:Magnus Danielsson
MAIL:magnus.danielsson@lerum.se
Handelsbanken

Välkommen till företagarnas bank! Hos oss kan du vara trygg med att vi sätter dig och företagets bästa först. Vi värderar långsiktiga relationer och stöttar dig vid varje beslut. Vi hjälper dig få koll på såväl din egen som företagets ekonomi och månar alltid om ditt bästa. Välkommen att kontakta oss!

Kontaktperson:Katarina Nolberg
MAIL:katarina.nolberg@handelsbanken.se
Stiftelsen Eken

Stiftelsen Eken grundades av Sparbanksstiftelsen Alingsås 2017. Eken skall bidra till näringslivets utveckling och sysselsättning i Sparbanken Alingsås fyra verksamhetskommuner – Lerum, Alingsås, Vårgårda och Herrljunga.

Lokalpressen

Lerums enda Papperstidning som levereras till samtliga hushåll

Studieförbundet Vuxenskolan

Hela Sveriges studieförbund Vi är en central samhällsaktör som bidrar till demokrati och delaktighet, positiv och hållbar utveckling för människor, miljö och samhällen – i synnerhet på mindre orter och på landsbygderna. Vi brinner för livslångt lärande och gemenskap. Vår organisation är grundad på idén att kunskap och engagemang är nyckeln till en rikare och mer meningsfull tillvaro. Vi tror på individens rätt att få vara en aktiv samhällsmedborgare, närvaron i alla kommuner och att den lokala utvecklingskraften är Studieförbundet Vuxenskolans styrka och fundament. Det är något unikt med folkbildning där det egna intresset och den fria viljan, nyfikenheten och människors erfarenheter innebär lärande och personlig utveckling i små grupper.

MAIL:lerum@sv.se
Jutabo Bostadsutvecklaren

Vi på Jutabo utvecklar vackra hus och yteffektiva bostäder i kommunikationstäta områden inom Storgöteborg

Kontaktperson:Sven Henriksson
MAIL:sven.henriksson@jutabo.se
FFLK

FFLK – Nätverket för alla Lerums företagare Ensam är inte stark. Genom FFLK kommer du in i kommunens främsta nätverk för företagare. mer än 3500 företag är verksamma i Lerum och många har sin marknad på hemmaplan. Tillsammans hjälper vi varandra och drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. Nätverket för alla Lerums företagare

MAIL:info@fflk.se
aVizion

aVizion är ett företag som arbetar för att hjälpa sina kunder att effektivisera sina affärer. Men det är inte bara genom automatisering och teknologi som de når detta mål. En av de viktigaste aspekterna av aVizions arbete är deras kommunikation och flexibilitet. Att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt är avgörande för att bygga starka relationer med kunderna. aVizion förstår detta och lägger stor vikt vid att lyssna på kundernas behov och önskemål. Genom att vara öppna och tillgängliga för att diskutera frågor och problem, kan aVizion hjälpa sina kunder att hitta lösningar som passar deras specifika behov.

Kontaktperson:031-7883340
MAIL:finans@avizion.se
ICA Kvantum Lerums Saluhall

Vi vill göra det enklare för dig att laga god mat genom att inspirera med provsmakningar, färskvaror, lokala delikatesser och vardagsmat till låga priser. Välkommen till Ica Kvantum Lerums Saluhall Vi strävar efter att berika ditt kök med prisvärd, inspirerande mat och enkelhet, i hopp om att främja hållbarhet och matglädje i ditt hem.

Kontaktperson:0302 522700
Företagarna

Välkommen till Företagarna Lerum – det aktiva företagarnätverket! Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

MAIL: lerum@foretagarna.se
Systemteknik

Vi hjälper dig med allt inom solceller, ventilation, värme och kyla, och VVS

MAIL:info@systemteknik.se
Länförsäkringar

Vi finns i Älvsborg och bidrar till en trygg vardag Vi finns för att ge dig möjlighet till långsiktig ekonomisk trygghet och en enklare vardag. Lokalt och nära hjälper vi dig med lösningar för ditt företag.