Årets Nyföretagare 2024

Johanna Stålberg är Årets Nyföretagare 2024!

Under företagargalan ”Årets Företagare 2024”, korades Johanna Stålberg, grundare av Stålberg Consulting, till Årets Nyföretagare. Priset delas årligen ut av Nyföretagarcentrum till en företagare som lyckats bra med uppstarten av sitt företag och visat stor potential för fortsatt utveckling.

Johanna Stålberg var en av fyra nominerade entreprenörer, tillsammans med Linn Fransson från Miss Bloom Café, Pelle Hansson från Hansson Bygg & Entreprenad och Timo Kuja-Halkola från TK Training. Juryn, bestående av Nyföretagarcentrums styrelse, verksamhetsansvarig och rådgivare, valde till slut Johanna Stålberg som den välförtjänta vinnaren.

Juryns motivering:

”Johanna är en stor förebild när det handlar om att förverkliga sina drömmar och inspirera andra att göra detsamma. Med en unik förmåga att lyssna inåt har hon inte bara navigerat sin egen resa mot framgång, utan även blivit en kärnfull mentor för dem som söker att leva och leda utifrån sina egna värderingar. Det är med imponerande tydlighet och en stark drivkraft som Johanna inte bara har skapat ett företag, utan ett varumärke som blir starkare för varje dag som går.”

Vi gratulerar Johanna Stålberg till utmärkelsen och ser fram emot att följa Stålberg Consultings fortsatta framsteg!