Trendspaning 2030

Så ser länets företagande ut 2030

Detta är exakt vad vår unika rapport och framtidsspaning handlar om. Alltså hur vårt företagande, samhälle och vård ser ut och bedrivs om nio år.

Ladda ner rapporten här så står du och ditt företag bättre rustat inför framtidens utmaningar.

Ämnen som berörs är bland annat:
Hur utvecklas E-handeln? Vad händer med vår matkonsumtion? Hur har vården digitaliserats? Hur förändras stadskärnorna? Vilka företag startas? Och hur hanterar vi digitaliseringens krav på mobilitet, snabbhet, logistik och miljö?

”Rapporten ger en spännande inblick i framtidens regionala näringsliv. Inte minst om företagandet, men också hur digitaliseringen förändrar samhället. Den kommer även att presenteras i en föreläsningsserie.” 
Anna Hjertstedt Leijon, VD på NyföretagarCentrum i Linköping, Åtvidaberg och Mjölby.

”Framtidsspaning för entreprenörer och företagare är en viktig del i de strategiska besluten och i den vi tid lever i blir det än viktigare att kunna vara anpassningsbar och flexibel då saker och ting förändras snabbare och snabbare.” 
Mattas Weinhandl, affärsängel.


Ladda ned rapporten som PDF