Halvårsträff i april för Mentorprogrammet 2022/2023

En mycket lyckad halvårsträff inom Mentorprogrammet i fredags. Tack Landvetter Inomhusgolf för att vi fick vara i era lokaler och tack till Bildfeeling och Johan Arnmarker för alla bilder.  Tack även till samarbetspartners, privata företagsledare inom kommunen, styrelsen som var inbjudna och spontant coachade våra adepter. Tack Fredrik Olsson, Näringslivschef Härryda Kommun för att du kom. Extremt uppskattat och ett nytt upplägg för framtida träffar. Tack till Kaffebubblan för galet goda sallader. Vår samarbetspartner Nevres Keranovic – Aiana Marknadsföring höll en workshop inom SEO   Hör gärna av dig till honom om du behöver hjälp med allt från att bygga en hemsida och starta upp dina digitala kanaler till att utveckla din marknadsplan och skapa strategier för att öka ditt företags synlighet och försäljning. https://www.aianamarknadsforing.se/